vrijdag, december 16, 2011

Perfect Imperfection: Markec' Choice # 4

Vrijdag, het weekend staat voor de deur, en het betekent ook: een nieuwe 'Markec' Choice', Ook in  aflevering 4 ruim twee uur luisterplezier op mijn Spotify-page.

Boudewijn de Groot leidt in en uit. Met verder muziek van James Taylor, Nils Lofgren, Dave EdmundsLiving Colour, Masters of Reality, Dire Straits, Chris Rea, Luka Bloom, David Bowie, en meer...

maandag, december 12, 2011

Knockin' on heaven's door: Rock 'n Roll ter ere van Chris Joostens (1957-1990)


 Wat een bijzonder mooie en hartverwarmende avond was zaterdagavond 10 december 2011. Memorabel zéker. De Memory Band, bracht een bijzonder eervol tribuut aan hun makker, Chris Joostens (1957-1990). Iemand gaat best eens het dak checken van Zaal Graaf D'Elissem, want de Memory Band speelde de pannen van het dak zaterdag. Amai ! Het rockte dat het een lieve lust was, al waren ook er ingetogen momenten mét kippenvel.

Ierse Folk, Gentse Blues & Sengalese Vibes in Iers-Mechelse setting


“Er waren eens twee Gentenaars, een in Gent residerende Ier, een Mexicaan en een Senegalees..” zo zou een flauwe mop kunnen beginnen. Maar het gaat over “Five for the Road”, een live-project met Afee Kasee, Bruno Deneckere, Daithi Rua, Luiz Marquez en H.T. Roberts. Goed voor een sfeervolle vrijdagavond met folk, blues en african vibes.