donderdag, juli 19, 2007

Terug van (even) weg geweest...

Zo. Mijn reis zit er al weer op. Lang naar uitgekeken, plots was het dan zo ver, en ondertussen alweer terug thuis. Zo gaat dat. Welliswaar kort, maar, goedgevuld en superinteressant met vele hoogtepunten, was mijn Zwitserland-trip.

Op korte tijd veel gezien en veel gedaan, maar dan (net?) niet zoals "de Japanners"... of het moet dan die ene fotostop in Interlaken geweest om de Jungfrau te fotograferen (maar wat is er behalve dat zicht nu ook te beleven in het mondaine Interlaken?.... Juist !).

Ik doorkruiste / bezocht verschillende kantons: Basel, Baselland, Solothurn, Schafhaussen, Obwalden, Bern, Aargau en Appenzell Inner Rhoden (!).

De foto's, véél foto's staan te popelen om door jou bekeken te worden, op flickr.com in de "Schweiz 0707-set". Veel plezier ermee !

En ik? Ik heb de batterijtjes weer opgeladen, over een aantal prangende zaken nagedacht en... het hoofd dient geboden aan een en ander, nieuwe wegen dienen ingeslagen, maar we gaan er vol vertrouwen tegen aan, wat dat dan ook moge zijn of worden ;-)

O ja... ondertussen: wilde nieuwe vakantieplannen voor de toekomst komen al tot een begin.. jaja, mannen maken plannen...

.