dinsdag, februari 19, 2008

Maak kennis met Anymotion

ANYMOTION. Je ziet het vast bij mij af ten toe voorbijkomen op de Last.FM. player. En, de frequentie zal voorlopig NIET minderen, hoe meer ik hun eerste Demo beluister, hoe beter ik het vind. Jawel!

Ja, ik loop echt warm voor deze jonge getalenteerde muzikanten, en dat mag ook u best weten. Meer nog: u moet dat weten! En nog beter: ga de band live zien, en koop hun demo ;-)

In de zomer van 2007, meerbepaald, zaterdag 4 augustus, leerde ik deze sympathieke meisjes en jongens, aka ANYMOTION kennen. Anymotion speelde toen de spreekwoordelijke pannen van het al even spreekwoordelijke dak in het Venezolaanse café "A Mi Manera", in Antwerpen. Hoe goed het was, lees u in het laaiende enthousiaste artikel dat ik toen schreef.

Mijn enthouisiasme hoef ik nog lang niet op te bergen. Mijn lof ook niet. De eerste demo van het gezelschap is uitstekend! De mooie wisselwerking tussen de prachtige, heldere vocalen van Sanne, de prima ritmesectie met knap baswerk van Mike en strakke drums van Charlotte, zeg maar de Isolde Lasoen van Ekeren, dat heerlijke gitaarspel van Michael én het méér dan fraaie en uitstekende toestenwerk van Kaat, dat een belanrijke rol speelt in het werk van Anymotion. Klasse!

De demo bevat vijf tracks, en wat mij betreft, alle vijf goed: "Blue Balloon", "Annie", "The More The Less", "Chaos in Paradise" en "Mr. Beggar". Alle vijf goed dus, maar toch nog twee liedjes die nog net dat ietsje méér: "Chaos in Paradise" en "The More The Less".

Je kan de demo online beluisteren op de mySpace-webstek van de band, maar als ik u was kocht ik die demo gewoon, doe de band en uzelf dat plezier! Of ga ze eens live bewonderen, ik zal me vast gelijk geven: deze band verdient het om het hélémaal te gaan maken!

U kan de demo bestellen bij Kaat: kaatschellen@hotmail.com

Info Anymotion: MySpace.com/anymotionmusic
Anymotion op Last.FM: http://www.last.fm/music/Anymotion
Concertverslag Anymotion @ A Mi Manera: "Die avond in Antwerpen..;"

[ foto bij dit artikel: [c] Stijn Swinnen.]
.