zaterdag, juli 02, 2005

Een kijkje in mijn platenkast...

Sommigen weten het al. Mijn muziekinteresse is heel breed: "van kleinkunst tot heavy metal" (R'n B, Schlagers en House laat ik grààg aan mij VOORBIJGAAN echter). Ik blijk er ook een en ander van te kennen, zo noemde iemand mij ooit een "wandelende popencyclopedie". De muzikale verzamelwoede is erh.. enorm, en zo moet ik bekennen dat mijn platenkast, cd-rekken, ... uitpuilen, en het steeds moeilijker wordt om alles gestockeerd te krijgen... "Heb je dan ooit tijd om naar al die muziek te luisteren, Mark?", vraagt men mij wel meer. Heu.. Wel.. erh, ja... ik doe zowat alles (nu ja, alles...) met muziek..

Iemand stockeringstips?? Rekken aan de muur hangen misschien? Of iemand een ander idee? Nu is het al oppassen geblazen dat ik mijn benen niet breek hier... CD's en LP's everywhere ;-)

Neem je graag een kijkje in mijn muziekcollectie? Dat kan, op deze blog, nog in verdere opbouw; ik plan elke band aanwezig grondig te documenteren ....

http://markecmusicmania.blogspot.com/

6 opmerkingen:

Jeroen zei

Een stockeringstip? Wel, plaats een deel bij mij, ik heb ruimte genoeg. Maar laten we dit goed afspreken: ik wil zelf wel de cd's kiezen die ik onderdak verleen. Kwestie om niet met je Simple Minds-platen opgezadeld te zitten. Neen, neen, geen dank. Vrienden moeten elkaar helpen! En wanneer kan je het eerste pakketje komen afleveren?

;-)

Markec zei

Beste Jeroen,

Je weet dat je een goed vriend van me bent ... Maar om de een of andere reden ben ik toch niet geneigd in te gaan op je voorstel ;-))

Anoniem zei

Een zeer uitgebreid assortiment Mark!
Groetjes, Hanna

Markec zei

Hallo Hanna,

Laat maar weten als je in een of andere release geïnteresseerd bent he!

Anoniem zei

daar hou ik je aan ;o)
groetjes, Hanna

Markec zei

Doén, Hanna! No problemo. Help je graag je muzikale collectie uit te breiden...
Mijn nieuwste aanwinsten zijn:
*THUNDER: "Laughing On Judgement Day" (1992)
*THUNDER: "Back Street Symphony" (1990)
*GLENN HUGHES: "Blues" (1993)

Ah... en ik ook enkele opnamen van Live8 (ja, nu al LOL)

je zegt het maar...