donderdag, augustus 16, 2012

Celebrated Summer: Markec' Choice #39

Twee kernthema's lopen doorheen deze editie van Markec' Choice, niet kunnen kiezen, weet je wel... Staring at the sun, Sun is Shining, Sun goes down, Summer, Summer days.. nu ja, dat is alvast duidelijk: zomer, zon... én.. de eeuwige jeugd... En dan zijn er nog links naar de vorige thema's ... Maar in die thema's hoéf je je niet te verliezen natuurlijk. Gewoon luisteren en genieten kan ook. Ja, het is weer vrijdag!

woensdag, augustus 15, 2012

Circle II Circle zet majestueus Wake of Magellan neerHet zijn mooie tijden voor Savatage-fans. Nee, er zit nog niet meteen een reunie aan te komen van de symphonische power metal-legende.  Maar Jon Oliva’s Pain tourt met ‘The Hall of The Mountain King 25th Anniversary’, én Circle II Circle doen hetzelfde met ‘The Wake Of Magellan’! Het enige Magellan-concert in de benelux vond plaats in Nederland.  Dus reden vier hongerige Savatage-fans naar de Bosuil in Weert zaterdagavond 11 augustus waar Circle II Circle om middernacht zou spelen.

We hebben het ons niet beklaagd. Wat een show! Eten en drinken! Strak gespeeld en raak. En Zak heeft nog steeds een keel om U tegen te zeggen! De hoge verwachtingen – zeker na die geweldige doortocht in Vosselaar (alweer drie jaar geleden) – werden moeiteloos ingelost.