dinsdag, augustus 02, 2011

Adembenemend & Swingend 'Damesdubbel': Amaryllis & Nathalie Meskens


Voor de laatste* in de reeks Zomerzondagen in de Krankhoeve in Bonheiden was eindelijk, op de laatste dag van juli - zondag 31 juli 2011 - de zon van de partij. En zo kon de laatste (muzikale*) zomerse zondagavond van start gaan met de stralen van het avondzonnetje. En ook op het podium werd geschitterd. En hoe!

We kregen een 'damesdubbel' om U tegen te zeggen. Twee aantrekkelijke jongedames, beide geweldige actrices en bovendien gezegend met een bijzonder mooi stemgeluid. Breekbaarheid, emotie, feel good vibes en 'ambiance': Amaryllis Uitterlinden en Nathalie Meskens kwamen, zagen, zongen en pakten Bonheiden volledig in.

zondag, juli 31, 2011

Flauwe afkooksels en valse noten...


Jean-Bosco Safari
zou donderdag 28 juli, op Parkpop (Mechelen) vooral werk van The Beatles en Rolling Stones brengen. Zo werd het aangekondigd vooraf en op papier leek dat best ok, interessant zelfs. Meer nog. Het was een soort van trigger om mij te doen afzakken naar de Mechelse Kruidtuin voor Parkpop. Maar, helaas pindakaas..

Niet alleen kregen we wel erg makke tot zelfs saaie interpretaties voorgeschoteld die niets maar dan ook niets toevoegden aan de originelen. Neen, Safari zong er vaak zelfs volledig naast. En dat was toch een beetje pijnlijk...