vrijdag, december 18, 2009

Simple Minds - Frosty The Snowman: 1 - 0. Maar...

Simple Minds @ 013 Tilburg

Donderdag 17 december 2009, Tilburg - Ondanks de barre weersomstandigheden was het toch voor een bijna volle 013 (slechts enkelen trotseerden de vele sneeuw niet voor dit uitverkochte concert) dat Simple Minds hun ding kon doen. Simple Minds won het dus van 'Frosty The Snowman'!

woensdag, december 16, 2009

Beyond The Labyrinth's Hidden Agenda


Sinds 1 december is 'Hidden Agenda' uit, de nieuwe single van Beyond The Labyrinth. Deze tweede single uit het nog te verschijnen album 'Chapter III - Stories' kreeg als b-kant 'Stories Waiting To Be Told' mee. Net zoals bij 'Saturation Point' (b-kant: 'Hypersensitive'), de eerste single uit het album en ook een echte aanrader, is de single te downloaden, inclusief artwork en teksten, van de website van de band en via iTunes. En ook nu kun je de single verkrijgen als een 'limited edition gatefold hard copy versie'

En 'Hidden Agenda', een song die in 2007 al in eerste versie het licht zag, maar nu volledig is herwerkt, is het zeker waard om te downloaden/kopen! Een erg sterke song met een al even sterke tekst. Je hoort een band in optima forma, en dit doet je erg verlangen naar dat nieuwe album, met nog veel meer nieuwe BTL-tunes! Waarover gaat het? Goede vraag... Luisteren is de boodschap. Oh ja, wat is jouw verborgen agenda?

Pik zeker ook 'Stories waiting to be told' mee, meer dan zomaar een b-kantje. Een pakkend verhaal over verloren gegane liefde, vallen en opstaan, steeds weer diezelfde fout maken... enfin, over het leven...

Meer info:
http://www.beyond-the-labyrinth.com
.

maandag, december 14, 2009

A Black Celebration With Depeche M@de

Depeche Made @ Rockers
Zaterdag 12 december 2009, Glasgow - Simon Hayward en Steve Hempton, ook bekend van sAmple MINDS (Simple Minds Tribute), speelden in Rockers met Depeche M@de, hun Depeche Mode-tribute-band een warm-up voor het Depeche Mode-concert dat in de SECC plaatsvond... ..

Simple Minded Upon The Catwalk

Vrijdag 11 december, zo rond middernacht (UK Time), kregen de Simple Mindsfans, die nog vol energie zaten na een geweldig optreden in de S.E.C.C. van Kerr & Co, nog ruim de kans om verder te feesten. SIMPLE MINDED gaf er nogmaals, want jawel ook voorafgaand aan de Simple Minds show speelde deze geweldige tribute band al een fijne set, een knappe SM-set ten beste.

Simple Minds spelen sublieme thuismatch

Simple Minds aan het werk zien in hun eigenste Glasgow. 'Dat is toch wel apart', dacht ik. En zo werd vrijdag 11 december ook bewezen. De band, toch al even op tour nu, en dan bijna aan het einde (met enkel Aberdeen en nog enkele Europese concerten aan de staart), leek nog lang niet vermoeid te zijn en gaf een knap concert weg in de SECC in Glasgow.

Simple Minded brengt SM-fans in juiste stemming

Vrijdag 11 december 2009 hield de 'Simple Minds Graffiti Soul Tour' halt in de thuishaven van de band: Glasgow. Vooraleer af te zakken naar de S.E.C.C., konden Simple Mindsfans terecht in de club 'Rockers' in hartje Glasgow.