zaterdag, augustus 01, 2009

Legendes regeren over Suikerrock '09

Suikerrock '09 telde maar liefst drie levende legendes op haar affiche. Niet alleen de weerom even leven ingeblazen The Scabs maar ook de nog springlevende Simple Minds en Status Quo maakten het mooie weer op Suikerrock. Twee van de drie mocht ik vrijdag aanschouwen: The Scabs en Simple Minds. Voor genoemde bands geldt alvast: Suikerrock '09 was méér classic dan TW Classic dat was dit jaar...

dinsdag, juli 28, 2009

Taormina.ME !Sinds vanavond terug van een veel te kort verblijf in het o zo mooie Taormina (Sicilië), het bezoekje was gebonden aan de interessante 'fanpackagedeal' om Simple Minds te zien optreden in het Teatro Antico di Taormina, gekoppeld aan de beste plaatsen, verblijf in viersterrenhotel en een aftershow. Het was allemaal tof en ik kon even kort kennismaken met Taormina. Maar: té kort. Ik ga zéker terug naar deze mooie plaats!


Taorminatised: A New Gold Dream in SicilyVanmorgen liep ik nog door de straatjes van het mooie Taormina. Ondertussen veilig geland en spijt dat het alweer voorbij was. Tijdens een veel te kort verblijf in Taormina zag een ronduit fenomenaal concert van Simple Minds. In het unieke kader van het Teatro Greco (of zojewil 'Teatro Antica di Taormina') zette de band maandag (27.07.09) een sublieme performance neer. Strak en hotter dan de hoge temperaturen in Siclië.