vrijdag, augustus 23, 2013

Life and how to live it - Markec' Choice #84

Vrijdag, dus tijd voor een spotify-lijstje!  De titel luidt 'Life and how to live it', naar de gelijknamige R.E.M.-song die ook in het lijstje zit.

 Met verder: Pink Floyd, Simple Minds, Cat Power, Japan, Depeche Mode, NewOrder, Talk Talk, Black, The Blue Nile, Talking Heads, Stevie Ray VaughanDire Straits, De Leeuw & Hautekiet, Leonard CohenTracy Chapman, Cowboy Junkies, Colin Hay, Joan

dinsdag, augustus 20, 2013

Negende editie Jazzathome eert Django Reinhardt

Zondag 15 september grijpt de alweer negende editie plaats van Jazzathome. Met jazz in historische woonkamers, binnentuinen en andere unieke plekjes in de Mechelse binnenstad. Django Reinhardt, die zestig jaar geleden overleed, swing en gipsy jazz lopen als rode draad door dag- en avondprogramma.

De deelnemer stelt ook nu zelf zijn namiddagprogramma samen. In de Mechelse stadsschouwburg start om 20 uur het avondprogramma met als topper The Basily Gipsy Band.

Nieuwe bassist voor Beyond The Labyrinth

Beyond The Labyrinth verwelkomt de nieuwe bassist Wilfried ‘Wilkie Chickie’ Kiekens in de line up. Kiekens brengt een rijke muzikale bagage mee. The John Wooly Band en Big Belly Boogie zijn enkele van de projecten waarbij de bassist zijn sporen verdiende. Een aanwinst voor de band maar ook een verlies want Gerry Verstreken bast niet langer bij Beyond The Labyrinth.