vrijdag, maart 30, 2012

Vals för Satan: Markec' Choice #19

Geen vrijdag zonder 'Markec' Choice', de wekelijkse spotify-lijst die we dan op je loslaten.

Deel 19 van dit vrijdagse spotify-lijstje kreeg de titel 'Vals för Satan' met zich mee, het zweeds voor 'Wals voor Satan'. Maar zover was je zelf ook al wel niet? Met bands zoals: The Smiths, Killing Joke, Sex Pistols, MDC, Pearl Jam, The Fall, The Stone Roses, Primal Scream, Kent,Black Lab,

woensdag, maart 28, 2012

De 'hits of the century' van Kaat Hellings Quintet

Het was een aparte ervaring. Een aanvaring of/ en huwelijk tussen chanson, jazz, indietronica, postrock, kapotte muziek, Billie Holiday en old skool triphop. Zo kun je het gesmaakte optreden van Kaat Hellings Quintet, vrijdag 23 maart in de Jazzzolder pogen te omschrijven.

zondag, maart 25, 2012

Jongeling van net 63 rockt de pannen van het dak

De verwachtingen werden weerom volledig ingelost. De voorspellingen klopten. Nee, dit kan niet over de weersvoorspelling en het weer gaan. Wel over het weerom geweldige feest dat het optreden van Elliott Murphy was. Als Elliott speelt, geven hij en zijn Normandy All Stars zich altijd volledig. Geen moeite is teveel met een enorme (over)drive. Zo-ook op vrijdag 16 maart in de Orangerie van de Botanique. En feest was het sowieso: Elliott was jarig!