vrijdag, november 23, 2012

Beyond The Labyrinth geselecteerd voor finale Global Battle of the Bands in London


Op het Eurosongfestival valt de laatste jaren maar bitter weinig te winnen voor België. Nu horen we je denken: “acht, Eurosong, pfff...”. Maar stel dat er een ‘Eurosong voor rock bands’ zou bestaan, wereldwijd. Stop: het bestààt wel degelijk en heet ‘The Global Battle Of The Bands’. Op 9 december vindt de finale plaats in The Scala in London. Tijdens de eindronde van de Belgische deelnemende bands, op 18 november in The Frontstage in Gent kwam Beyond The Labyrinth uit de bus als winnaar. De classic rock en melodic metal-formatie mag ’s lands kleuren gaan verdedigen in London.

Beyond The Labyrinth won het pleit van de andere 14 bands die uit de in totaal 65 deelnemende bands werden geselecteerd voor de finale in Gent.

Facts of Life: Markec' Choice #53

Vrijdag en dus tijd voor een #spotify-lijstje!  'Facts of Life' genoemd naar de Talking Heads-song, uiteraard aanwezig in het lijstje, van 'Blind', bevat muziekjes van eerder genoemde band en ook Kent, U2, Simple Minds, R.E.M, Pixies, Laurie Anderson, Renée, Kristin Hersh, Ann Christy, Bette Midler, Ian Siegal, Joni  Mitchell, Nada Surf, Bob Dylan, Black Country Communion, Soundgarden, Neil Young, Pearl Jam,