donderdag, november 29, 2007

No R'n B This Time - Part III

Na de twee vorige succesvolle edities kon het niet uitblijven, we (dj Tairrie b & dj moon* aka ondergetekende) doen het zelf ook veel te graag. So here it is: NO R'N B THIS TIME - Part 3!

No R'n B This Time! - Part 3

Wees welkom! Het kost je maar € 2.
Place to be: Boesjkelder

Mocht je een verzoekje willen plaatsen: berichtje op onze party-blog: of een mailtje naar c-moon@telenet.be .
#

dinsdag, november 27, 2007

GEZOCHT: MIJN Fiets ;-(

Fiets Gestolen / Bike Stolen ;-(
Gisterenavond, maandag 26/11. Nog even wat gaan drinken na de avondcursus die ik geef. En wat was het gezellig. Maar de Anti-climax zou volgen. Toen ik buitenkwam bleek mijn fiets verdwenen. Een flauwe grap dacht ik eerst nog, en in de buurt nog gaan zoeken. Maar neen, hij was wel degelijk weg. Diegene die hem meenam vond het wellicht goedkoper om maar een fiets 'mee te nemen' in plaats van zélf de moeite te moeten doen om er een te kopen. Brute pech voor mij want die fiets was mijn enige vervoersmiddel. 26 november 2007 is dus de avond dat mijn fiets van eigenaar veranderde zonder mijn instemming wel te verstaan.

Als u een fiets ziet van het merk Granville, met verder specificaties: Citybike, kleur: Grijs - Zwart, vooraan onder stuur: geel witte sticker met gestilleerde Vlaamse leeuw; achteraan op spatbord onder licht: schildje zwitserland... dat is "de mijne". (zie ook foto)

Contacteer me dan aub: markec@telenet.be

De kans dat ik mijn fiets terugzie is natuurlijk klein, of onbestaande....Ik doe ook aangifte: al is het maar voor de statistieken...

En verder: mijn portemonnee is dra weer wat lichter, want ik heb uiteraard opnieuw een fiets nodig. Of misschien moet ik er ook een 'nemen'?
#