dinsdag, november 27, 2007

GEZOCHT: MIJN Fiets ;-(

Fiets Gestolen / Bike Stolen ;-(
Gisterenavond, maandag 26/11. Nog even wat gaan drinken na de avondcursus die ik geef. En wat was het gezellig. Maar de Anti-climax zou volgen. Toen ik buitenkwam bleek mijn fiets verdwenen. Een flauwe grap dacht ik eerst nog, en in de buurt nog gaan zoeken. Maar neen, hij was wel degelijk weg. Diegene die hem meenam vond het wellicht goedkoper om maar een fiets 'mee te nemen' in plaats van zélf de moeite te moeten doen om er een te kopen. Brute pech voor mij want die fiets was mijn enige vervoersmiddel. 26 november 2007 is dus de avond dat mijn fiets van eigenaar veranderde zonder mijn instemming wel te verstaan.

Als u een fiets ziet van het merk Granville, met verder specificaties: Citybike, kleur: Grijs - Zwart, vooraan onder stuur: geel witte sticker met gestilleerde Vlaamse leeuw; achteraan op spatbord onder licht: schildje zwitserland... dat is "de mijne". (zie ook foto)

Contacteer me dan aub: markec@telenet.be

De kans dat ik mijn fiets terugzie is natuurlijk klein, of onbestaande....Ik doe ook aangifte: al is het maar voor de statistieken...

En verder: mijn portemonnee is dra weer wat lichter, want ik heb uiteraard opnieuw een fiets nodig. Of misschien moet ik er ook een 'nemen'?
#

2 opmerkingen:

Seamus zei

Gecondoleerd :(

Da noemen ze de kers op de taart...

RoenHetZwoen zei

Toch maar aangifte doen hoor... Ik maakte hetzelfde mee in 1990 (was 16 toen): fiets gestolen in my hometown Halle, 6 weken later belde de politie me op dat ik hem mocht gaan afhalen in de garage van de politie in Ukkel... Beeld dat ik nooit meer vergeten ben: In die garage stonden ettelijke tientallen gestolen fietsen. Enfin, hopelijk vind j'hem ook terug ;-)

Groeten,
Roen