maandag, mei 09, 2005

The Clash Of The Coverbands 2005: stem voor 1984

Na het zeer succesvolle eerste seizoen van ‘The Clash of the Cover Bands’, is de tweede editie begonnen. Voor de regio Limburg/ Noord-Brabant staat op zondagmiddag/ avond 15 mei de 1e voorronde op het programma in Perron 55 in Venlo.

The Clash of the Cover Bands’ geeft beginnende en gevorderde coverbands de mogelijkheid om zich voor een groot publiek te profileren. Via een spannende competitie kunnen de beste bands zich uiteindelijk in een landelijke halve finale en finale meten met de beste coverbands uit andere regio’s. Naast een fraai prijzenpakket en boekingen op festivals, kunnen zij ook rekenen op een flinke naamsbekendheid, aangezien de finales gepland staan in dé poptempel van Nederland, Paradiso.

Voordat het echter zo ver is, staat eerst op zondag 15 mei de 1e voorronde op het programma in Perron 55. Net als tijdens vorig seizoen zullen een aantal coverbands de strijd met elkaar aanbinden voor een plaats in de halve finales. De deelnemende bands aan deze ronde zijn: Roadlash (Rock coverband uit Middelaar), 1984 (Simple Minds Tribute uit Etten-Leur) en Demolition (Nirvana Tribute uit Horst)Na de voorrondes in Perron 55 en Plezanterij De Schouw gaat de strijd tijdens de regionale halve finale en finale verder in 013 in Tilburg. De finale vindt plaats in dé poptempel van Nederland, Paradiso.

Iedereen kan doormiddel van het invullen van een stembiljet bepalen welke band de Public’s Favourite is en zodoende een Wild-Card voor de volgende ronde kan krijgen. Kom op zondag 15 mei dus voor een gezellige middag en avond de bands aanmoedigen in Perron 55!

Perron 55 bevindt zich op de Kaldenkerkerweg 55 in Venlo; de toegang is gratis! Wel verdient het aanbeveling om op tijd te komen, aangezien het VOL = VOL-principe gehanteerd zal worden. De deuren gaan open om 15.00 uur; meer informatie www.theclashofthecoverbands.com

3 opmerkingen:

een vriend zei

ik zal er zeker niet zijn !

jacob zei

lol

Anoniem zei

Ik was er ook niet