donderdag, juli 19, 2007

Terug van (even) weg geweest...

Zo. Mijn reis zit er al weer op. Lang naar uitgekeken, plots was het dan zo ver, en ondertussen alweer terug thuis. Zo gaat dat. Welliswaar kort, maar, goedgevuld en superinteressant met vele hoogtepunten, was mijn Zwitserland-trip.

Op korte tijd veel gezien en veel gedaan, maar dan (net?) niet zoals "de Japanners"... of het moet dan die ene fotostop in Interlaken geweest om de Jungfrau te fotograferen (maar wat is er behalve dat zicht nu ook te beleven in het mondaine Interlaken?.... Juist !).

Ik doorkruiste / bezocht verschillende kantons: Basel, Baselland, Solothurn, Schafhaussen, Obwalden, Bern, Aargau en Appenzell Inner Rhoden (!).

De foto's, véél foto's staan te popelen om door jou bekeken te worden, op flickr.com in de "Schweiz 0707-set". Veel plezier ermee !

En ik? Ik heb de batterijtjes weer opgeladen, over een aantal prangende zaken nagedacht en... het hoofd dient geboden aan een en ander, nieuwe wegen dienen ingeslagen, maar we gaan er vol vertrouwen tegen aan, wat dat dan ook moge zijn of worden ;-)

O ja... ondertussen: wilde nieuwe vakantieplannen voor de toekomst komen al tot een begin.. jaja, mannen maken plannen...

.

3 opmerkingen:

Tessa zei

Hejj meneer van mullem.. (jaa.. ik weet het wel, het is nu buiten het school (spijtig genoeg :( ) duz ik mag mark zegge! mer ik doe het toch ni.. Né !)
amaaaj.. zwitserland op zijn mooist! ik ga zoals gewoonlijk weeral niet op vakantie :p maarja.. ik ben blij dat U zich tenminste hebt geamuseerd!! tot ziens, en als het school terug begint moet u met ons is een pintje gaan pakken hé ;)

Groetjess

Tessa..Cruypelants ;) u weet wel wie :D

Glenn Fellows zei

ik ga tessa haar voorbeeld volgen en u volmondig en met een grote vriendelijke glimlach Mark noemen :)

er gaan enkele theorien rond over het al dan wel of niet terugkeren van "The Legendary Mullem". zou je misschien een lijntje kunnen laten vallen (drop a line)?

ik ben bezig aan een nieuwe wordpress blog, misschien zin om mee te schrijven aan wat een van de meest invloedrijke blogs gaat worden op de planeet wat design en artwork betreft? j

e laat het maar weten...

TTYL8R... (talk to you later)

Markec zei

@Tessa: bedankt voor je reactie hoor... en dat pintje, dat mag er van mijn part gerust eens van komen...

Zwitserland: ja, 't is de moeite! Als ge ooit eens de kans hebt...
Op http://www.flickr.com/photos/markec/ moogt ge gerust een reactie achterlaten zenne ;-)

@Glenn: een glimlach coming back 2 U!
Tja, en wat de theorieën/ geruchten betreft: ge weet meer dan ik! Geruchten nooit zomaar geloven he Glenn...

World Press is idd. schoon speelgoed... 'k ga dat eens bekijken...