vrijdag, mei 06, 2005

the markec files - V 1.2

Welkom bij "The Markec Files"

Het is er dan toch van gekomen. Mijn eigen blog. Was eigenlijk begonnen aan een webstek. (www.markec.be), maar omdat het mij aan tijd ontbreekt om die volledig up to date te houden, en het hier toch voornamelijk de bedoeling is om af en toe eens iets in de wereld te sturen, dacht ik: "misschien is een blog wel handiger!". Die webstek verdwijnt binnenkort dus, en deze blog neemt het over dan.


Neem ook eens gerust een kijkje op: www.sparkle.be - webstek van de simpleminds fanclub "Sparkle* Through The Years vzw".

Als Simple Minds fan moest het er ooit eens van komen hier iets rond te doen. Voor ik het goed en wel besefte was ik voorzitter van de Belgische Simple Minds fanclub. We zijn nu al meer dan twee jaar bezig en hebben er al tal van activiteiten opzitten inbegrepen een fantastisch festivalweekend in Aalst, Tienen en Lokeren heel onlangs. Op sparkle.be lees je er meer over...

Mijn bijdragen aan het socio-culturele leven zie je dan weer op www.vtbvabmechelen.be alsook www.vtbvabprovincieantwerpen.org, respectievelijk de webstek van de Mechelse VTB-VAB afdeling waar ik secretaris ben en insta voor tijdschrift en webstek, en de webstek van de provincie Antwerpen.

3 opmerkingen:

Jeroen zei

Welkom bij de "bloggende gemeenschap" ;-)

Markec zei

Ha Jeroen!

Bedankt! Ja, het is allemaal nog wat nieuw voor mij, maar ik begin er al wat aan te wennen ;-)

Groetjes,
Mark(ec)

Herman zei

puik werk Mark. doe zo voort