vrijdag, december 14, 2012

Beyond The Labyrinth toont zich goede ambassadeur op ‘Global Battle of the Bands’-finale in London

 Beyond The Labyrinth toonde zich een goede ambassadeur van hun thuisland op de wereldfinale van ‘The Global Battle of the Bands’ in The Scala in London en speelde de pannen van het dak. Maar ze kwamen ook het Eurosong-spook tegen en eindigden dus niet in de top 6. Maar niet getreurd. London was een fijne ervaring en na een druk 2012 focust de band al volop op 2013 met een nieuwe live-set én er staat een nieuw album in de steigers.

Beyond The Labyrinth vertegenwoordigde op 9 december België op de finale van "The Global Battle Of The Bands". Vijftien groepen uit evenveel landen traden op, geslecteerd via een tiental locale preselecties en landelijke finales.

De Belgische chocolade van Chocolatier Valentino ter gelegenheid van de persconferentie op zaterdag 8 december en het assortiment bier van brouwerij Lindemans in de muzikanten-en VIP loge op zondag 9 december zorgden ervoor dat België mooi op de kaart gezet. Toch voor ‘Chocolate and Beer’, de wedstrijduitslag had het Eurosong-spook op bezoek. Dus géén top 6-plaats voor Beyond The Labyrinth (verdere resultaten werden niet bekend gemaakt).

De uitslag:
1) Di Blueprint Band - Jamaica
2) Manfellow - Roemenië
3) Stinkin Wayz - Bahamas
4) Heston Drop - Australia
5) Xinfu District - Noorwegen
6) Wanderlust - Cyprus

Het optreden in Londen sloot een druk 2012 af voor Beyond The Labyrinth, dat zich nu volop focust op het uitwerken van een nieuwe live set en het opnemen van het vierde album dat in de herfst van 2013 moet uitkomen.

Geen opmerkingen: